Eidum Gårdsbakeri

Kafé

Hos Eidum gårdsbakeri finner du Stjørdals koseligste kafé. 

Her venter langtidshevet brød, nystekte kanelsnurrer og nytrakta kaffe.  Alt pakket inn i våre herlige omgivelser på gården. 

I kaféen kan du la deg friste av våre kjente kanelsnurrer, scones, muffins og ferdig påsmurte rundstykker. Og med nykvernede kaffebønner fra Langøra Kaffe kaffe fyller vi koppene med latte, cappuccino, cortado, americano eller nytraktet svart kaffe. Vi serverer også nydelig te fra Gravraak teatelier

Inne på kaféen er det sitteplasser til rundt 20 personer. På godværsdager er det nesten ubegrenset med sitteplasser ute og stor boltreplass for aktive barn.

Du kan bestille brød fra vår nettbutikk, ta deg litt ekstra tid når du henter for å senke skuldrene og nyte fersk bakst og landlig idyll. 

Familievennlig

Det er god plass til barnevogn utenfor kaféen. Rundt gården er det terreng som egner seg godt til trilleturer. I kaféen finner du barnestoler og toalett med stellemuligheter.

 

Kafé + tur i Stjørdal = sant

Rundt kaféen vår ligger noen av Stjørdals flotteste turområder. Parker gratis hos oss og sikt deg inn på toppen Spigiln. Dette er et populært turmål som ligger en liten halvtime fra Eidum.
På toppen får du fantastisk utsikt over Stjørdal, og på tur ned venter belønningen på deg i gårdskaféen!

Alternativt kan du ta en rundtur med kaféen som naturlig stoppested underveis.

Se mer om Spiggil`n på ut.no

 

Kunststafett på kaféen

På veggene har vi gitt plass til lokale kunstnere. Med jevne mellomrom skiftes kunsten ut, og da er det utstilleren selv som bestemmer hvilken kunstner som skal overta stafettpinnen.

Bibliotek

Senk skuldrene med en god bok i naturnære omgivelser. Her kan du ta med deg en bok hjem, eller sette igjen godt lesestoff til andre.

Her finner du oss: 

 

Eidum gårdsbakeri

Eidumslia 31, 7517 Hell
bakeri@eidum.no
Tlf: 940 80 170 /
926 43 544
NO 897 459 922 MVA
Bank: 4202 36 41067 

Åpningstider

Tirsdag, torsdag og fredag: 11.00 - 15.30